Predoiu: Am intrat în politică pentru a da, nu pentru a lua. Am dat şi voi mai da. Pentru poporul român

Postat la 12 noiembrie 2013 32 afişări

Prim-vicepreşedintele PDL Cătălin Predoiu spune că "România are nevoie de mai mult calm în viaţa politică", ceea ce nu înseamnă să abdici de la principii şi protecte precum independenţa justiţiei şi subliniază: "Am intrat în politică pentru a da, nu pentru a lua. Am dat şi voi mai da".

Predoiu: Am intrat în politică pentru a da, nu pentru a lua. Am dat şi voi mai da. Pentru poporul român

 "Cred că România are nevoie de mai mult calm şi mai multă predictibilitate în viaţa politică, pentru a atrage investiţii şi a crea locuri de muncă. Aceasta nu înseamnă să abdici de la principii şi proiecte precum independenţa justiţiei şi combaterea corupţiei, dimpotrivă", a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, Cătălin Predoiu, despre care şeful statului a spus că este "mult prea flexibil şi împăciuitor".

Cătălin Predoiu a comentat şi pe Facebook afirmaţiile preşedintelui Traian Băsescu.

"Da, vreau să aduc Pacea şi Liniştea românilor, ca să-şi poată construi bunăstarea. Am adus Pacea în sistemul judiciar, cu consimţământul Premierilor Tăriceanu, Boc şi al Preşedintelui Băsescu", a scrie Predoiu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/predoiu-am-intrat-in-politica-pentru-a-da-nu-pentru-a-lua-am-dat-si-voi-mai-da-pentru-poporul-roman-11667935
11667935
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.