RMGC: Aşteptăm adoptarea cadrului legislativ, pentru ca dezvoltarea proiectului să înceapă în 2014

Postat la 12 noiembrie 2013 39 afişări

RMGC consideră că raportul Comisiei parlamentare privind proiectul minier de la Roşia Montană este profesionist, cuprinzător şi apreciază concluzia acesteia, arătând că aşteaptă adoptarea rapidă a cadrului legislativ general pentru ca dezvoltarea proiectului să poată începe în prima parte din 2014.

RMGC: Aşteptăm adoptarea cadrului legislativ, pentru ca dezvoltarea proiectului să înceapă în 2014

 "Raportul Comisiei parlamentare a venit la capătul unor dezbateri transparente, în care opinia publică a avut ocazia să fie informată cu privire la proiectul Roşia Montană. Raportul comisiei este profesionist şi cuprinzător şi ne bucurăm că, după mulţi ani de aşteptare, s-a desfăşurat o analiză serioasă a acestui proiect minier, în toate aspectele sale. Apreciem concluzia Comisiei, care recomandă completarea cadrului legislativ actual din România cu măsuri care să stimuleze implementarea unor proiecte miniere de asemenea amploare", arată marţi compania Roşia Montană Gold Corporation (RMGC), într-un comunicat de presă.

RMGC speră ca noul cadru legislativ să permite dezvoltarea industriei miniere din România şi atragerea de investitori.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/rmgc-asteptam-adoptarea-cadrului-legislativ-pentru-ca-dezvoltarea-proiectului-sa-inceapa-in-2014-11667857
11667857
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.