Andreea Paul: PDL a analizat prima formă a bugetului. Concluzia - e cel mai criticat buget de către toată lumea

Postat la 11 noiembrie 2013 37 afişări

PDL consideră că proiectul de buget pe 2014 este cel mai criticat de toată lumea şi niciodată în istorie nu au fost critici atât de severe din partea mediului de afaceri, a declarat Andreea Paul, precizând că în acest buget nu este prevăzut niciun leu pentru descentralizarea anunţată de premier.

Andreea Paul: PDL a analizat prima formă a bugetului. Concluzia - e cel mai criticat buget de către toată lumea

 "PDL a analizat prima formă a proiectului de buget anunţat de USL şi a tras concluzia că este cel mai criticat buget de către toată lumea. Mediul de afaceri este puternic ostilizat de către USL şi niciodată în istoria României nu au fost critici atât de severe din partea mediului de afaceri", a afirmat Andreea Paul, prim-vicepreşedinte PDL, după şedinţa BPN.

Ea a spus că PDL are patru observaţii în legătură cu acest buget, una fiind cum se va realiza descentralizarea atât timp cât în buget nu se prevede niciun leu pentru acest lucru.

Paul a menţionat că toată presiunea este pusă pe autorităţile locale având în vedere că nu au fost incluşi bani nici pentru salariile profesorilor, iar investiţiile sunt insuficiente şi foarte nesigure, deoarece se bazează doar pe absorbţia banilor europeni.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/andreea-paul-pdl-a-analizat-prima-forma-a-bugetului-concluzia-e-cel-mai-criticat-buget-de-catre-toata-lumea-11663096
11663096
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.