Cei mai înfricoşători monştri din şcoala noastră (VIDEO)

Postat la 10 noiembrie 2013 330 afişări

PRO Video recomandă în această săptămână "Universitatea monştrilor", ce îi readuce în faţa publicului pe cei doi monştri năzdrăvani, Mike şi Sully, cunoscuţi deja din filmul de animaţie mult lăudat şi premiat "Compania Monştrilor" ("Monsters Inc"), care trebuie să se alieze, în ciuda unor resentimente, pentru a câştiga "Campionatul de ţipat".

Cei mai înfricoşători monştri din şcoala noastră (VIDEO)

Excluşi din "Programul de ţipat" tocmai din pricina rivalităţii dintre ei, aceştia se văd nevoiţi să se înscrie la concursul celor mai înfricoşători monştri din universitate pentru a fi primiţi din nou în program.

Obligaţi de împrejurări, cei doi îşi formează repede o echipă care să concureze împotriva celor mai populare frăţii din campus, trecând printr-o mulţime de peripeţii, timp în care prietenia dintre simpaticii monstruleţi se consolidează puternic.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/film/cei-mai-infricosatori-monstri-din-scoala-noastra-video-11656705
11656705
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.