Comisia Europeană premiază localitatea tulceană Jurilovca, pentru turism accesibil. Autorităţile primesc "vizitatori de toate vârstele din întreaga Europă"

Postat la 11 noiembrie 2013 46 afişări

Comisia Europeană va premia, luni seară, 19 localităţi europene, printre care şi Jurilovca din Tulcea, pentru turism accesibil persoanelor în vârstă şi celor cu nevoi speciale, se arată într-un comunicat al Executivului de la Bruxelles.

Comisia Europeană premiază localitatea tulceană Jurilovca, pentru turism accesibil. Autorităţile primesc "vizitatori de toate vârstele din întreaga Europă"

 "Jurilovca este situată într-un peisaj de basm în apropiere de Marea Neagră şi de Delta Dunării, o zonă umedă unică şi o localitate aflată în patrimoniul mondial al UNESCO pentru biodiversitatea şi peisajele sale uimitoare", este descrisă în comunicatul CE localitatea din judeţul Tulcea.

Premiul a fost acordat ca urmare a strădaniilor autorităţilor locale de a primi "vizitatori de toate vârstele din întreaga Europă". "Se fac eforturi pentru ca toţi vizitatorii, în egală măsură, să petreacă o vacanţă plăcută aici. Centrul local pentru turişti îi ajută pe toţi vizitatorii să găsească răspunsuri la orice întrebări au pe parcursul şederii lor în regiune", precizează comunicatul.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/comisia-europeana-premiaza-localitatea-tulceana-jurilovca-pentru-turism-accesibil-autoritatile-primesc-vizitatori-de-toate-varstele-din-intreaga-europa-11663156
11663156
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.