Tarifele pe litoral vor creşte cu 5-8% anul viitor. Tot mai mulţi turişti gătesc în camerele de hotel

Postat la 11 noiembrie 2013 36 afişări

Tarifele pe litoral pentru anul viitor vor creşte cu 5-8%, pe fondul majorării preţurilor la utilităţi, a taxelor locale şi a impozitelor, a declarat luni într-o conferinţă de presă Dragoş Răducan, vicepreşedintele Federaţiei Patronatelor în Turismul Românesc (FPTR).

Tarifele pe litoral vor creşte cu 5-8% anul viitor. Tot mai mulţi turişti gătesc în camerele de hotel

 "Această creştere nu va acoperi scumpirile în lanţ care se anunţă pentru anul viitor, iar hotelierii văd sezonul estival viitor ca fiind plin de incertitudini", a spus Răducan.

Majorările de preţuri vin în urma unui sezon mai slab în acest an pe litoral, când numărul de turişti a scăzut cu 5%, potrivit datelor FPTR.

Dragoş Răducan spune că din cauza puterii scăzute de cumpărare, tot mai mulţi români caută în hoteluri doar cazarea, iar mâncarea o cumpără din supermarketuri şi chiar ajung să gătească în camere.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/tarifele-pe-litoral-vor-creste-cu-5-8-anul-viitor-tot-mai-multi-turisti-gatesc-in-camerele-de-hotel-11663059
11663059
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.