Ponta: Noul Guvern va fi instalat în jurul datei de 20-22 decembrie

Postat la 06 noiembrie 2012 17 afişări

Premierul Victor Ponta a solicitat, marţi, membrilor Cabinetului să asigure funcţionarea normală a instituţiilor statului până la investirea noului Guvern care va rezulta în urma alegerilor parlamentare, el apreciind că învestirea va avea loc cel mai probabil în jurul datei de 20-22 decembrie.

"Până pe 9 decembrie şi până la învestirea noului Guvern, cel mai probabil în jurul datei de 20-22 decembrie, trebuie să avem funcţionarea normală şi foarte bine reglementată a tuturor instituţiilor pe care le conduceţi", a spus Ponta la începutul şedinţei Executivului. Sâmbătă, premierul a declarat că proiectul de buget pentru anul viitor poate fi aprobat până la sfârşitul acestui an, într-un calendar strâns, dacă nu vor apărea "blocaje", precizând totodată că aceste blocaje nu apar din partea USL.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
guvern,
decembrie,
ponta,
usl
/actualitate/ponta-noul-guvern-va-fi-instalat-in-jurul-datei-de-20-22-decembrie-10278916
10278916
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.