Ponta îi răspunde lui Băsescu pe tema CFR Marfă: Minte cu o mentalitate securistă de care nu va scăpa

Postat la 18 octombrie 2013 41 afişări

Privatizarea CFR Marfă a fost discutată de trei ori în CSAT, unde preşedintele Traian Băsescu şi şefii serviciilor de informaţii au spus foarte clar că nu există nimic ilegal şi imoral, a declarat premierul Victor Ponta, adăugând că el este prieten cu Gruia Stoica aşa cum este prieten şi cu Băsescu.

Ponta îi răspunde lui Băsescu pe tema CFR Marfă: Minte cu o mentalitate securistă de care nu va scăpa

 "Nu cred că preşedintele a minţit la CSAT, pentru că este o instituţie publică. Practic, a minţit astăzi. Este o mentalitate securistă de care nu va scăpa toată viaţa, aceea de a băga tot felul... Mentalitatea securistă, când o dobândeşti după atâţia ani, stau cu ea până la moarte", a spus Ponta.

Întrebat de jurnalişti dacă există o relaţie de prietenie între el şi Gruia Stoica, proprietarul Grup Feroviar Român, declarat câştigător la privatizarea CFR Marfă, Ponta a răspuns: "Cum sunt prieten şi cu domnul Băsescu".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ponta-ii-raspunde-lui-basescu-pe-tema-cfr-marfa-minte-cu-o-mentalitate-securista-de-care-nu-va-scapa-11535846
11535846
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.