Iohannis, despre privatizarea CFR Marfă: Găsesc că e păcat că nu s-a realizat procesul

Postat la 17 octombrie 2013 42 afişări

Prim-vicepreşedintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat, joi, că este păcat că nu s-a realizat privatizarea CFR Marfă, eşecul fiind neplăcut pentru guvernare, însă afirmă că nu va cântări foarte mult, procedura urmând să fie reluată repede.

Iohannis, despre privatizarea CFR Marfă: Găsesc că e păcat că nu s-a realizat procesul

 Prim-vicepreşedintele PNL, Klaus Iohannis, a fost întrebat, joi, într-o conferinţă de presă, ce părere are despre eşecul privatizării CFR Marfă, el apreciind că "e păcat" că nu s-a realizat.

"Cred că este vina celor care nu au reuşit să păstreze CFR Marfă într-o stare rezonabilă. Nu m-am implicat şi nu mă intersează foarte tare procedura. Găsesc că e păcat că nu s-a realizat procesul. Se va relua", a declarat Iohannis.

Potrivit acestuia, această situaţie este "neplăcută", dar nu cântăreşte foarte mult pentru actuala guvernare.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/iohannis-despre-privatizarea-cfr-marfa-gasesc-ca-e-pacat-ca-nu-s-a-realizat-procesul-11530278
11530278
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.