Florian Kubinschi, vicepreşedinte Volksbank România, a fost numit preşedinte CA la CFR

Postat la 17 octombrie 2013 97 afişări

Vicepreşedintele Volksbank Florian Kubinschi a fost numit preşedinte CA la CFR SA, pe poziţia lăsată vacantă de Sorin Mîndruţescu, care a demisionat în septembrie, invocând motive personale.

Florian Kubinschi, vicepreşedinte Volksbank România, a fost numit preşedinte CA la CFR

 "Echipa managerială a Companiei Naţionale de Căi Ferate CFR SA va continua programul de eficientizare a activităţii companiei, prin aplicarea de măsuri legislative şi administrative, astfel încât să fie respectate angajamentele asumate de Guvern în faţa instituţiilor internaţionale. În perioada următoare AGA va numi un nou membru pe postul rămas vacant prin demisia domnului Sorin Mîndruţescu, din lista persoanelor propuse de consultantul PricewaterhouseCoopers Tax Advisors & Accountants, D&B David şi Baias şi George Butunoiu Group", se arată într-un comunicat al CFR.

Kubinschi are 53 de ani, activează de peste 16 ani în domeniul finanţelor şi ocupă de la începutul lunii octombrie funcţia de vicepreşedinte Volksbank, responsabil cu controlul operaţiunilor financiare ale băncii. Anterior, Kubinschi a fost deputy CEO la MKB Romexterra Bank.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/florian-kubinschi-vicepresedinte-volksbank-romania-a-fost-numit-presedinte-ca-la-cfr-11530236
11530236
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.