Muşat&Asociaţii a atenţionat asupra termenului scurt de finalizare a privatizării CFR Marfă

Postat la 17 octombrie 2013 38 afişări

Casa de avocatură Muşat&Asociaţii, consultant al Ministerului Transporturilor la privatizarea CFR Marfă, a anunţat joi că a atenţionat instituţia că termenul de 60 zile prevăzut pentru finalizarea tranzacţiei ar putea fi insuficient pentru îndeplinirea tuturor condiţiilor,dar părţile şi l-au asumat.

Muşat&Asociaţii a atenţionat asupra termenului scurt de finalizare a privatizării CFR Marfă

 "Muşat&Asociaţii a semnalat faptul că termenul prevăzut pentru finalizarea tranzacţiei s-ar putea dovedi insuficient pentru îndeplinirea tuturor condiţiilor precedente, în mod particular, obţinerea avizului Consiliului Concurenţei, ca urmare a procedurilor prevăzute de lege pentru eliberarea unui astfel de aviz. Finalmente, părţile contractante şi-au asumat acest termen şi nu este uzual şi nici potrivit ca un consultant juridic să cenzureze decizia clientului (de data aceasta, o entitate guvernamentală) şi, cu atât mai puţin, a ambelor părţi contractante", se arată într-un comunicat al avocaţilor.

Aceştia precizează că pentru nefinalizarea contractului de privatizare nu sunt vinovate părţile contractante şi nici consultanţii juridici ai acestora.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/musat-asociatii-a-atentionat-asupra-termenului-scurt-de-finalizare-a-privatizarii-cfr-marfa-11528392
11528392
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.