Zgonea: Codul de conduită al parlamentarului priveşte comportamentul civilizat, îmbrăcămintea adecvată

Postat la 16 octombrie 2013 43 afişări

Codul de conduită al parlamentarului se referă la comportamentul civilizat şi la îmbrăcămintea adecvată pe care trebuie să le aibă demnitarul, a declarat, miercuri, preşedintele Camerei, Valeriu Zgonea, arătând că vrea să evite situaţia în care "unul ar veni în pielea goală" ca să protesteze.

Zgonea: Codul de conduită al parlamentarului priveşte comportamentul civilizat, îmbrăcămintea adecvată

 "De la tribuna Parlamentului trebuie să ai un comportament civilizat şi trebuie să ai şi o îmbrăcăminte adecvată. Că mâine, poimâine mă trezesc cu unul că vine în pielea goală în faţa Parlamentului şi ne spune că aşa vrea să facă el un protest. Trebuie să ai o atitudine corectă şi normală", le-a explicat Zgonea ziariştilor.

El a arătat că în varianta în care Senatul va dori să aibă Cod de conduită separat, atunci s-ar putea face un Cod de conduită al deputaţilor.

Valeriu Zgonea a precizat că în Codul de conduită al parlamentarului se vor preciza "chestiuni simple", de la "cum trebuie să se comporte şi să se îmbrace parlamentarii, până la atitudinea pe care aceştia o au faţă de colegii lor în interiorul Parlamentului".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/zgonea-codul-de-conduita-al-parlamentarului-priveste-comportamentul-civilizat-imbracamintea-adecvata-11524056
11524056
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.