Deputat PSD: Guvernul poate merge mai departe cu acordul RMGC în baza legii Comisiei Roşia Montană

Postat la 18 octombrie 2013 27 afişări

Deputatul PSD Florin Iordache a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, că Guvernul poate merge mai departe cu acordul pe care l-a încheiat cu RMGC în baza proiectului de lege pe care îl va face comisia pentru Roşia Montană.

Deputat PSD: Guvernul poate merge mai departe cu acordul RMGC în baza legii Comisiei Roşia Montană

 Iordache a precizat, răspunzând unei întrebări, că a propus amendarea proiectului de lege privind Roşia Montană în forma care a venit de la Guvern pentru ca legea să aibă un caracter general şi să nu se refere strict la Roşia Montană şi pentru ca Guvernul să poată merge mai departe cu acordul având în spate o astfel de lege generală.

"Legea trebuie să aibă un caracter general. Guvernul poate merge mai departe cu acordul cu RMGC având în spate această lege", a precizat Florin Iordache.

Preşedintele Comisiei Roşia Montană, Darius Vâlcov, a declarat, joi, că scoaterea Acordului cu RMGC din proiectul de lege trimis de Guvern precum şi modificarea titlului proiectului au fost propuse de deputatul PSD Florin Iordache, ambele propuneri fiind votate de membrii Comisiei, cu majoritate.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/deputat-psd-guvernul-poate-merge-mai-departe-cu-acordul-rmgc-in-baza-legii-comisiei-rosia-montana-11534572
11534572
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.