Circulaţie îngreunată şi tamponări în Bucureşti, din cauza ploii

Postat la 17 octombrie 2013 46 afişări

Circulaţia pe mai multe străzi şi la intrările în Capitală se desfăşoară îngreunat, joi dimineaţă, iar în mai multe zone s-au produs tamponări, din cauza ploii, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere, Andrei Codău.

Circulaţie îngreunată şi tamponări în Bucureşti, din cauza ploii

 Potrivit lui Andrei Codău, în mai multe zone din Capitală, în special pe arterele principale, se circulă foarte greu, astfel că toate echipajele Brigăzii Rutiere aflate la serviciu sunt pe stradă.

Andrei Codău a precizat că pe aproape toate străzile Capitalei este aglomeraţie în trafic, dar cel mai dificil se circulă în centrul oraşului, astfel că mai multe echipe de poliţişti au fost concentrate în această zonă.

În zona Băneasa s-a produs un accident, în jurul orei 07.30, după ce un şofer a lovit cu maşina separatoarele de drum şi s-a răsturnat, acesta nefiind rănit.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/circulatie-ingreunata-si-tamponari-in-bucuresti-din-cauza-ploii-11528411
11528411
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.