PIAŢA IMOBILIARĂ: Care sunt cele mai căutate locuinţe în marile oraşe din ţară

Postat la 17 octombrie 2013 49 afişări

Majoritatea celor care vor să cumpere o locuinţă în Bucureşti şi alte patru mari oraşe din ţară sunt dispuşi să plătească până la 40.000 de euro, dar cea mai mare parte a ofertei se situează în intervalul de preţ de 60.000-80.000 de euro.

PIAŢA IMOBILIARĂ: Care sunt cele mai căutate locuinţe în marile oraşe din ţară

 "Diferenţa dintre aşteptările cumpărătorilor şi cele ale vânzătorilor de locuinţe rămâne una semnificativă la nivelul marilor oraşe, chiar şi după cinci ani de criză. Astfel, o cincime dintre bucureşteni şi în jur de o treime din locuitorii celorlalte centre regionale ale ţării sunt interesaţi de apartamente cu preţuri de până la 20.000 de euro, însă oferta pe acest segment rămâne infimă. Pe de altă parte, locuinţele mai scumpe de 60.000-80.000 de euro reprezintă o pondere importantă din totalul unităţilor locative scoase la vânzare, chiar dacă cererea pentru acestea este chiar şi de patru ori mai mică", se arată într-un comunicat al portalului imobiliar imobiliare.ro.

În Capitală, o pondere importantă din totalul cererii de apartamente (20%) vizează locuinţe mai ieftine de 20.000 de euro, oferta pe acest segment reprezentând însă doar 1% din total.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/piata-imobiliara-care-sunt-cele-mai-cautate-locuinte-in-marile-orase-din-tara-11528376
11528376
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.