Locuitorii din zona Damasc pot să mănânce carne de câine, pisică şi măgar, pentru a nu mai suferi de foamete: "Este un strigăt de ajutor adresat întregii lumi"

Postat la 16 octombrie 2013 75 afişări

Un grup de clerici sirieni a emis o fatwa prin care le permit locuitorilor asediaţi în suburbiile Damascului să mănânce carne, altfel interzisă de islam, de câine, pisică şi măgar, pentru a nu mai suferi de foamete.

Locuitorii din zona Damasc pot să mănânce carne de câine, pisică şi măgar, pentru a nu mai suferi de foamete: "Este un strigăt de ajutor adresat întregii lumi"

 Clericii musulmani au făcut acest anunţ într-o înregistrare video. Fatwa a fost emisă în contextul unor informaţii potrivit cărora locuitori din suburbia Muadhamiya, aflată sub controlul rebelilor, suferă de foamete. Agenţii umanitare au îndemnat Guvernul să permită livrarea unor ajutoare umanitare în zonă, în care sunt blocate numeroase persoane. Sute de civili, unii transportaţi pe tărgi, au putut să părăsească Muadhamiya în weekend, în urma unei încetări temporare a focului, relatează BBC News online.

Într-un mesaj care coincide cu sărbătoarea musulmană de Eid al-Aidha - pe timp de pace o perioadă de festivităţi şi petreceri - lideri religioşi le-au permis locuitorilor rămaşi în regiunea agricolă Ghouta din jurul Damascului să consume carne de animale considerată improprie consumului uman de către islam.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/locuitorii-din-zona-damasc-pot-sa-manance-carne-de-caine-pisica-si-magar-pentru-a-nu-mai-suferi-de-foamete-este-un-strigat-de-ajutor-adresat-intregii-lumi-11522493
11522493
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.