Business Magazin – editie tematica Abonamentele castiga lupta cu asigurarile. Pacientul ce castiga?

Postat la 15 octombrie 2013 886 afişări

Revista Business Magazin prezinta, in editia sa din 21 octombrie 2013, asigurarile vs. abonamente dar si ce castiga si / sau pierde pacientul.

Business Magazin – editie tematica Abonamentele castiga lupta cu asigurarile. Pacientul ce castiga?

Cele mai importante zone de interes pentru pieţele de business locale şi internaţionale sunt cele care vizează investiţiile, premisele, dar şi riscurile anticipate în lupta dintre abonamente si asigurari. Este vorba despre arii extrem de dinamice şi reprezentative, urmate de cifre impresionante.

 

Business Magazin participă activ la creşterea gradului de expunere a problemelor, soluţiilor şi priorităţilor pentru acest domeniu, prin oferirea unui format complet de expunere mediatică într-o ediţie editoriala dedicata.

 

Business Magazin susţine şi încurajează dezvoltarea celor mai importante domenii de interes, atât din punctul de vedere al sistemului de management, al investiţiilor, precum şi din cel al direcţiilor în care se îndreaptă acestea.

 

Business Magazin va trata, in numarul din 21 octombrie 2013, tema “Asigurari vs. abonamente. Pacientul ce are de castigat?”. Pornind de la date concrete, cifre şi informaţii reprezentative, redactorii Business Magazin vor cuprinde în materiale cuprinzătoare (6-12 pagini), tendinţele, riscurile, dar şi previziuni ale oamenilor ce conduc afaceri în acest domeniu.

 

Alte întrebări:

-Cum au crescut clinicile private odata cu piata abonamentelor private

-Dezvoltarea infrasctructurii de spitale private – de unde vin banii? 

-Abonamentul ca modalitate de motivare in vremuri de criza

 

Proiect sustinut de   

 

Editia tematica “Asigurari vs. abonamente. Pacientul ce are de castigat?” a revistei Business Magazin este disponibila, incepand cu 21 octombrie 2013, in retelele Inmedio si Relay.

 

Urmărește Business Magazin

/pagini/business-magazin-editie-tematica-abonamentele-castiga-lupta-cu-asigurarile-pacientul-ce-castiga-11517113
11517113
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.