Andrei Gerea a depus jurământul de învestitură ca ministru al Economiei. Băsescu: Aveţi misiuni teribil de grele: Oltchim şi Cuprumin

Postat la 16 octombrie 2013 38 afişări

Liberalul Andrei Gerea a depus, miercuri, la Cotroceni, jurământul de învestitură în funcţia de ministru al Economiei, în prezenţa şefului statului, a premierului şi a preşedintelui Camerei Deputaţilor, preşedintele Senatului fiind absent. Preşedintele Traian Băsescu i-a spus, miercuri, noului ministru al Economiei, Andrei Gerea, că are în această funcţie "două misiuni teribil de grele: Oltchim şi Cuprumin", adăugând că speră "să se deruleze procese transparente în favoarea companiilor".

Andrei Gerea a depus jurământul de învestitură ca ministru al Economiei. Băsescu: Aveţi misiuni teribil de grele: Oltchim şi Cuprumin

 "Permiteţi-mi să vă doresc succes, aveţi două misiuni teribil de grele: Oltchim şi Cuprumin. Sper să se deruleze procese transparente în favoarea companiilor", a spus Băsescu.

Liberalul Andrei Gerea a depus, miercuri, la Cotroceni, jurământul de învestitură în funcţia de ministru al Economiei, în prezenţa şefului statului, a premierului şi a preşedintelui Camerei Deputaţilor, preşedintele Senatului fiind absent.

La Cotroceni au mai fost prezenţi consilieri ai preşedintelui şi membri ai Guvernului.

Ceremonia a durat doar câteva minute, la final Băsescu dând mâna cu demnitarii prezenţi şi râzând cu Victor Ponta şi Valeriu Zgonea.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/andrei-gerea-a-depus-juramantul-de-investitura-ca-ministru-al-economiei-basescu-aveti-misiuni-teribil-de-grele-oltchim-si-cuprumin-11524674
11524674
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.