Cornel Penescu, condamnat definitiv la doi ani şi şase luni de închisoare în dosarul "Mită la Garda Financiară"

Postat la 16 octombrie 2013 40 afişări

Omul de afaceri Cornel Penescu a fost condamnat definitiv, miercuri, de instanţa supremă, la doi ani şi şase luni de închisoare cu suspendare, iar fostul director al Pic Gheorghiţă Pieca a primit o pedeapsă de doi ani de închisoare cu suspendare, în dosarul "mită la Garda Financiară".

Cornel Penescu, condamnat definitiv la doi ani şi şase luni de închisoare în dosarul "Mită la Garda Financiară"

 Magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au admis recursul procurorilor DNA împotriva deciziei din 5 decembrie 2012 a Curţii de Apel Bucureşti, care i-a condamnat pe Cornel Penescu şi Gheorghiţă Pieca la cinci luni de închisoare cu suspendare pentru dare de mită şi i-a achitat pentru fals intelectual şi, respectiv, instigare la această infracţiune.

Instanţa supremă a majorat pedeapsa primită de Gheorghe Cornel Penescu de la cinci luni de închisoare cu suspendare la doi ani şi şase luni de închisoare.

Gheorghiţă Pieca a fost condamnat de judecătorii ICCJ la doi ani de închisoare, iar Nicuşor Liviu Mîrţoiu şi Iulian Popescu, foşti comisari superior la Garda Financiară - Secţia Argeş, au primit pedepse de câte trei ani de închisoare.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cornel-penescu-condamnat-definitiv-la-doi-ani-si-sase-luni-de-inchisoare-in-dosarul-mita-la-garda-financiara-11522015
11522015
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.