Proprietarii ar putea acoperi o parte din despăgubiri în cazul poliţelor obligatorii de locuinţe

Postat la 15 octombrie 2013 50 afişări

Proprietarii care încheie poliţe obligatorii de locuinţe ar putea acoperi o parte din despăgubiri în limita unei sume, prin acceptarea unei franşize, o eventuală decizie urmând să fie adoptată peste şase luni, după analiza istoricului daunelor PAID, a declarat vicepreşedintele ASF, Daniel Tudor.

Proprietarii ar putea acoperi o parte din despăgubiri în cazul poliţelor obligatorii de locuinţe

 "Există situaţii când cheltuielile legate de constatarea unei daune sunt mai mari decât despăgubirea pe care urmează s-o primească asiguratul. În acest context, aplicarea unei franşize poate fi o măsură pe care am putea s-o adoptăm peste şase luni, după ce vom analiza istoricul daunelor din portofoliul Pool-ului de Asigurare Împotriva Dezastrelor (PAID), societatea care emite poliţele obligatorii pentru locuinţe", a spus Tudor, prezent la un eveniment de specialitate.

Franşiza este partea din daună ce urmează a fi suportată de către asigurat şi poate fi exprimată ca şi valoare fixă sau procentuală din suma asigurată sau din valoarea despăgubirii.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/proprietarii-ar-putea-acoperi-o-parte-din-despagubiri-in-cazul-politelor-obligatorii-de-locuinte-11516438
11516438
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.