Senatorul PSD Sorin Bota, privind CFR Marfă: Cristian Ghibu, pentru proasta gestionare, trebuie să plece urgent!

Postat la 15 octombrie 2013 35 afişări

Senatorul PSD Sorin Bota susţine că "bomba cu efect întârziat lăsată de guvernele PDL" privind CFR Marfă trebuia "dezamorsată mai repede şi cu mai puţină bâlbâială" de către Cristian Ghibu, el opinând că secretarul de stat, preşedinte al comisiei de privatizare, "trebuie să plece urgent".

Senatorul PSD Sorin Bota, privind CFR Marfă: Cristian Ghibu, pentru proasta gestionare, trebuie să plece urgent!

 Într-un comunicat de presă transmis de cabinetul senatorului, intitulat "Guvernul Ponta a scăpat de ultima bombă cu efect întârziat lăsată de guvernele PDL", se aminteşte o declaraţie a lui Sorin Bota din toamna anului 2011. "Orice regulă economică spune că nu poţi să vinzi un lucru pe care în mod intenţionat l-ai făcut să nu funcţioneze, i-ai creat probleme de eligibilitate şi toate acestea suprapunându-se peste o criză financiară", declara atunci senatorul PSD, "la prima tentativă de privatizare a CFR Marfă de către fosta guvernare PDL", menţionează sursa citată.

Bota apreciază că, "prin urmare, compania CFR trebuia adusă pe profit, trebuia regândită o strategie din punct de vedere managerial şi abia apoi reluată povestea privatizării, evident, în interesul statului".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/senatorul-psd-sorin-bota-privind-cfr-marfa-cristian-ghibu-pentru-proasta-gestionare-trebuie-sa-plece-urgent-11514624
11514624
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.