Fostul ministru al Economiei Ion Ariton, audiat la DNA în dosarul privind gala de box "Campion pentru România"

Postat la 14 octombrie 2013 31 afişări

Fostul ministru al Economiei Ion Ariton s-a prezentat, luni, la sediul DNA, pentru a fi audiat în dosarul în care DLAF a sesizat posibile acte de corupţie, comise în principal de Obreja, în contextul organizării galei "Campion pentru România", la care Lucian Bute a boxat cu Jean Paul Mendy.

Fostul ministru al Economiei Ion Ariton, audiat la DNA în dosarul privind gala de box "Campion pentru România"

 Ion Ariton nu a făcut declaraţii la intrarea în sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA).

Fostul ministru al Economiei Ion Ariton a fost audiat la DNA şi în 3 septembrie.

Procurorii anticorupţie i-au audiat în acest dosar, printre alţii, pe fostul antrenor al lotului naţional de box Titi Tudor, Fănel Trandafir, antrenorul lotului naţional de box feminin, Adrian Lăcătuş şi alţi oameni din lumea boxului românesc, în legătură cu organizarea Galei de box profesionist "Campion pentru România" de către firma fostului preşedinte al Federaţiei Române de Box, Rudel Obreja, în cadrul căreia a avut loc şi meciul dintre Lucian Bute şi francezul Jean-Paul Mendy, care s-a desfăşurat pe 9 iulie 2011, la Romexpo.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/fostul-ministru-al-economiei-ion-ariton-audiat-la-dna-in-dosarul-privind-gala-de-box-campion-pentru-romania-11509922
11509922
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.