UniCredit Leasing a lansat serviciul de asistenţă rutieră gratuită pentru călătoriile în Europa

Autor: Crenguta Nicolae Postat la 13 octombrie 2013 116 afişări

Clienţii UniCredit Leasing care încheie un contract de leasing financiar pentru un autoturism, respectiv autoutilitară pana în 3,5 tone, beneficiază gratuit, pe toată perioada contractului de leasing, de servicii de asistenţă rutieră pe teritoriul Europei.

UniCredit Leasing a lansat serviciul de asistenţă rutieră gratuită pentru călătoriile în Europa

Oferirea gratuită a acestui tip de asistenţă, începând cu 1 octombrie, reprezintă o premieră pentru clienţii de leasing din România.

Serviciile de asistenţă rutieră constau în depanarea la locul evenimentului asigurat; tractarea maşinii până la cel mai apropiat service auto de brand; transportul pasagerilor şi al bagajelor până în ţara de origine sau până la destinaţia iniţială a călătoriei; cazarea hotelieră pentru cel mult trei nopţi; la cererea beneficiarului, este asigurat un autovehicul pe o durată de până la 3 zile. De asemenea, dacă defecţiunea, accidentul sau coliziunea au avut loc la o distanţă mai mare de 50 km de domiciliul permanent al beneficiarului, se oferă serviciul de transport în regim de taxi.

Aceste beneficii sunt completate cu un pachet de servicii privind managementul accidentului.

Ţările pentru care se aplică gratuitatea asistenţei sunt Andora, Austria, Belgia, Bosnia-Herzegovina, Bulgaria, Ceuta, Republica Ceha, Croatia, Denemarca, Finlanda, Franta, Germania, Gibraltar, Grecia, Ungaria, Irlanda, Italia, Liechtenstein, Luxemburg, Malta, Monaco, Norvegia, Olanda, Polonia, Portugalia, Romania, San Marino, Serbia şi Muntenegru, Slovacia, Slovenia, Spania (continentala), Suedia, Elvetia, Turcia (sectorul european), Marea Britanie, Vatican.

Cu o reţea de 16 sucursale, UniCredit Leasing, parte a grupului UniCredit, are acoperire la nivel naţional, oferind pe lângă leasing financiar, prin UniCredit Leasing Corporation IFN, servicii de brokeraj de asigurări prin UniCredit Insurance Broker, precum şi leasing operational şi servicii de management al flotelor prin firma UniCredit Fleet Management.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/unicredit-leasing-a-lansat-serviciul-de-asistenta-rutiera-gratuita-pentru-calatoriile-in-europa-11505514
11505514
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.