UE: Samsung propune să renunţe la procesele legate de patente împotriva rivalilor în Europa

Postat la 17 octombrie 2013 38 afişări

Grupul sud-coreean Samsung s-a oferit să renunţe la declanşarea în Europa de procese legate de patente împotriva rivalilor, pentru a obţine încheierea amiabilă a unei investigaţii antitrust, au anunţat, joi, autorităţile de reglementare din UE.

UE: Samsung propune să renunţe la procesele legate de patente împotriva rivalilor în Europa

 Propunerea Samsung vine după ce Comisia Europeană a avertizat că procesele intentate de Samsung încalcă reglementările antitrust ale UE, scrie New York Times. Samsung ar putea evita o amendă de până la 18,3 miliarde de dolari dacă executivul comunitar acceptă oferta.

Samsung şi Apple, cei mai mari producători de smartphone-uri din lume, au în derulare procese în tribunale din peste zece ţări, în încercarea de a obţine o cotă cât mai mare din piaţa profitabilă a dispozitivelor mobile.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ue-samsung-propune-sa-renunte-la-procesele-legate-de-patente-impotriva-rivalilor-in-europa-11530227
11530227
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.