Trei pieţe din Sectorul 4 al Capitalei, fiscalizate cu tablete, prin conexiuni wireless

Postat la 16 octombrie 2013 56 afişări

Administratorii şi încasatorii din pieţele Progresul, Apărătorii Patriei şi Sudului din Sectorul 4 al Capitalei folosesc, de miercuri, un sistem de taxare pentru închirierea tarabelor, cu ajutorul unor tablete şi prin conexiuni wireless.

Trei pieţe din Sectorul 4 al Capitalei, fiscalizate cu tablete, prin conexiuni wireless

 Noul sistem de fiscalizare din aceste pieţe a fost implementat prin introducerea unui sistem electronic de emitere a bonurilor pentru închirierea tarabelor, ce procesează în timp real informaţii privind activităţile desfăşurate de încasatori, ce pot fi accesate de administratorul pieţei de pe telefonul mobil sau de pe o tabletă.

Astfel, fiecare încasator operează cu o casă de marcat conectată la o tabletă android prin sistem wireless. Pe tabletă, încasatorul are la dispoziţie o aplicaţie ce înregistrează încasările în timp real şi realizează rapoarte de încasări la sfârşitul fiecărei zile de lucru.

La rândul lor, administratorii pieţelor pot accesa, de pe telefonul mobil sau de pe tabletă, propria aplicaţie, care le permite verificarea în timp real a situaţiei încasărilor, consultarea istoricului rezervărilor şi încasărilor şi a rapoartelor detaliate.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/trei-piete-din-sectorul-4-al-capitalei-fiscalizate-cu-tablete-prin-conexiuni-wireless-11524554
11524554
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.