Ponta: Dăm un semnal de stabilitate confirmând în mare parte conducerile BNR, TVR, SRR, Curte de Conturi

Postat la 16 iunie 2014 42 afişări

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, în deschiderea şedinţei BPN al PSD, la care presa a avut acces, că îşi doreşte ca prin confirmarea, în mare parte, a conducerilor BNR, TVR, SRR şi Curtea de Conturi, să se dea un semnal de stabilitate.

Ponta: Dăm un semnal de stabilitate confirmând în mare parte conducerile BNR, TVR, SRR, Curte de Conturi

 ”Astăzi vreau să dăm un semnal foarte clar tot în acelaşi sens de stabilitate numind sau mai bine zis confirmând în mare parte conducerea BNR, Curtea de Conturi, Televiziunea Română, unde rămâne o propunere făcută de foştii noştri colegi liberali. Ideea principală este de a arăta că vrem să avem independenţă şi la TVR, Radio România, celelalte instituţii”, a spus Ponta.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ponta-dam-un-semnal-de-stabilitate-confirmand-in-mare-parte-conducerile-bnr-tvr-srr-curte-de-conturi-12765991
12765991
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.