Ponta, ambasadorului german:Am fost invidios văzând că preşedintele şi cancelarul pot călători împreună

Autor: Ovidiu Bărbulescu Postat la 14 iulie 2014 58 afişări

Premierul Ponta l-a felicitat pe ambasadorul Germaniei pentru victoria echipei germane la Cupa Mondială de fotbal şi i-a spus că a fost "invidios" când a văzut că preşedintele şi cancelarul german au putut călători împreună în Brazilia, explicând că în România o astfel de relaţie este imposibilă.

Premierul s-a întâlnit cu ambasadorul Germaniei la Bucureşti la recepţia organizată de ambasada Franţei, cu ocazia zilei naţionale a Franţei, imediat după discuţia avută cu preşedintele Traian Băsescu pe tema reducerii CAS.

"Am fost foarte invidios când am văzut că preşedintele şi cancelarul pot călători împreună. În România, aşa ceva este imposibil", i-a spus Ponta ambasadorului.

Reprezentativa Germaniei a câştigat Cupa Mondială pentru a patra oară în istorie, în urma victoriei de duminică, de pe arena Maracana din Rio de Janeiro, obţinută după prelungiri, scor 1-0, în faţa selecţionatei Argentinei.

La partida de pe arena Maracana au asistat, printre alţii, cancelarul german Angela Merkel şi preşedintele Germaniei, Joachim Gauck.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
PONTA,
GERMANIA,
PREŞEDINTE
/actualitate/ponta-ambasadorului-german-am-fost-invidios-vazand-ca-presedintele-si-cancelarul-pot-calatori-impreuna-12934161
12934161
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.