Băsescu promulgă legea pentru abilitarea Guvernului de a emite ordonanţe în vacanţa parlamentară

Postat la 14 iulie 2014 22 afişări

Preşedintele Traian Băsescu a semnat, luni, decretul pentru promulgarea Legii privind abilitarea Guvernului de a emite ordonanţe pe perioada vacanţei parlamentare, după ce Curtea Constituţională a respins contestaţia opoziţiei pe acest proiect.

Băsescu promulgă legea pentru abilitarea Guvernului de a emite ordonanţe în vacanţa parlamentară

 Proiectul de abilitare a Guvernului de a emite ordonanţe în vacanţa parlamentară a fost adoptat, pe 17 iunie, de Camera Deputaţilor cu 191 voturi "pentru", 114 voturi "împotrivă" şi 16 abţineri, după ce fusese adoptat şi de Senat, în data de 3 iunie.

Din proiectul de lege amintit reiese că Guvernul îşi propune să emită ordonanţe în următoarele domenii: Finanţe publice şi Economie; Dezvoltare regională şi Administraţie publică; Apărare Naţională şi Afaceri Interne; Sănătate; Muncă şi protecţie socială; Agricultură; Mediu; Fonduri Europene; Justiţie; Educaţie şi Cercetare; Transporturi şi Infrastructură.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/basescu-promulga-legea-pentru-abilitarea-guvernului-de-a-emite-ordonante-in-vacanta-parlamentara-12933158
12933158
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.