Moscova ia în calcul "atacuri ţintite" în Ucraina, după incidentul frontalier soldat cu un mort

Postat la 14 iulie 2014 45 afişări

Rusia studiază posibilitatea unor "atacuri ţintite" asupra teritoriului ucrainean, după căderea unui obuz într-un oraş rusesc de frontieră şi uciderea unei persoane, scrie ziarul Kommersant în ediţia de luni, citând o sursă apropiată Kremlinului.

Moscova ia în calcul "atacuri ţintite" în Ucraina, după incidentul frontalier soldat cu un mort

 "Răbdarea noastră are limite", a declarat această sursă pentru cotidian, adăugând că "nu este vorba despre vreo acţiune la scară largă, ci exclusiv despre atacuri ţintite şi punctuale asupra poziţiilor de unde sunt efectuate tiruri asupra teritoriului rus".

Potrivit sursei citate de către Kommersant, Moscova "ştie exact de unde sunt efectuate tirurile".

Un obuz tras de pe teritoriul ucrainean a atins duminică un oraş de la frontiera rusă, omorând o persoană şi rănind alte două. Moscova a avertizat imediat Kievul asupra unor posibile "consecinţe ireversibile", evocând un "act suplimentar de agresiune" din partea Ucrainei.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/moscova-ia-in-calcul-atacuri-tintite-in-ucraina-dupa-incidentul-frontalier-soldat-cu-un-mort-12932730
12932730
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.