Vânzările AdePlast au crescut cu 35% în primele şase luni

Autor: Dorin Oancea Postat la 13 iulie 2014 46 afişări

Vânzările producătorului de materiale de construcţii AdePlast, deţinut de omul de afaceri Marcel Bărbuţ, au crescut în primul semestru cu 35%, la 134 milioane de lei (30,5 milioane euro), iar exporturile s-au triplat, a anunţat compania.

Vânzările AdePlast au crescut cu 35% în primele şase luni

"În ciuda vremii din acest an, care nu i-a ajutat deloc pe constructori, am reuşit o cifră foarte bună, care a depăşit creşterea în procente din iunie anul trecut, când am avut un plus de 31%, faţă de 2012. Dar, probabil, una dintre cele mai bune performanţe le-am înregistrat la export, unde am obţinut 1,36 milioane de euro în 6 luni, o creştere de 184%, faţă de jumătatea lui 2013", a declarat Bărbuţ.

Topul ţărilor în care exportă AdePlast, ca valoare, este format, în ordine, din Ungaria, Slovacia, Bulgaria, Belgia şi Polonia, însă rezultate bune s-au obţinut şi în relaţiile cu Moldova, Austria, Liban, Olanda şi Serbia. Materialele exportate, în ordinea valorii comerciale, sunt mortarele uscate, mortarele umede, polistirenul extrudat şi cel expandat.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/vanzarile-adeplast-au-crescut-cu-35-in-primele-sase-luni-12931862
12931862
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.