Oprescu: În problema eutanasierii câinilor maidanezi nu s-a întâmplat absolut nimic

Postat la 20 septembrie 2013 34 afişări

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat, vineri, că în problema eutanasierii câinilor din adăposturi "nu s-a întâmplat absolut nimic, contrar plângerilor existente".

Oprescu: În problema eutanasierii câinilor maidanezi nu s-a întâmplat absolut nimic

 Întrebat cum comentează suspendarea adopţiilor de câini de la adăpostul din Mihăileşti, primarul general a spus că probabil cei care se ocupă de acest subiect au comunicat deja toate informaţiile, precizând că el a participat la o conferinţă la care au fost dezbătute subiecte legate de transportul în comun.

"Cred că până acum ai mei au afişat deja toate aceste explicaţii în legătură cu acest subiect", a spus Sorin Oprescu, după ce a participat la Forumul Grupului de lucru pentru realizarea Planului Integrat de Mobilitate în Municipiul Bucureşti şi zona sa regională de influenţă în transport.

Primarul Capitalei nu a făcut alte declaraţii, precizat doar că este sigur că nu s-a întâmplat nimic în ceea ce priveşte eutanasierea câinilor din adăposturi.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/oprescu-in-problema-eutanasierii-cainilor-maidanezi-nu-s-a-intamplat-absolut-nimic-11365599
11365599
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.