Arafat: Legea voluntariatului ar rezolva multe probleme. Sper să fie publicată în anul acesta

Postat la 19 septembrie 2013 41 afişări

Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, Raed Arafat, a declarat, joi, că Legea voluntariatului, iniţiată de deputatul Mihai Sturzu şi semnată de alţi 106 parlamentari, ar rezolva multe probleme, el manifestându-şi speranţa ca iniţiativa să fie publicată şi aplicată până la sfârşitul anului.

Arafat: Legea voluntariatului ar rezolva multe probleme. Sper să fie publicată în anul acesta

 Raed Arafat a participat, joi, în calitate de susţinător al voluntariatului, la conferinţa de presă în care deputatul PSD Mihai Sturzu a anunţat că a depus la Senat o propunere legislativă care reglementează voluntariatul şi care instituie obligaţia ca relaţia dintre voluntar şi organizaţia gazdă să aibă la bază un contract, voluntariatul urmând a fi recunoacut ca experienţă profesională.

El a precizat că SMURD, care a ajuns în acest moment să fie un serviciu de stat şi care are o rată de încredere foarte mare la nivelul populaţiei, a debutat de la un nucleu de voluntari.

Arafat a spus că, personal, a lucrat timp de opt ani ca voluntar, în condiţiile în care această activitate nu beneficiază de o recunoaştere a competenţelor.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/arafat-legea-voluntariatului-ar-rezolva-multe-probleme-sper-sa-fie-publicata-in-anul-acesta-11360285
11360285
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.