Traian Băsescu merge pe şantierul Gazoductului Iaşi - Ungheni

Postat la 20 septembrie 2013 40 afişări

Preşedintele Traian Băsescu merge, vineri dimineaţă, în vizită la şantierul Gazoductului Iaşi - Ungheni, anunţă Preşedinţia.

Traian Băsescu merge pe şantierul Gazoductului Iaşi - Ungheni

 Potrivit anunţului Administraţiei Prezidenţiale, şeful statului este aşteptat în jurul orei 9.45 la Horleşti, în judeţul Iaşi, în vizită la şantierul Gazoductului Iaşi - Ungheni.

Potrivit unui comunicat transmis, în 11 septembrie, de Preşedinţia Republicii Moldova, preşedintele Traian Băsescu şi omologul său moldovean, Nicolae Timofti, s-au înţeles "să facă demersuri în vederea accelerării la maximum a construcţiei gazoductului Iaşi-Ungheni şi a altor proiecte energetice moldo-române asupra cărora cei doi preşedinti şi Guvernele celor două tări au convenit anterior".

Premierul Victor Ponta declara, în 31 august că finalizarea gazoductului Iaşi - Ungheni va avea loc în luna decembrie, răspunzând unei întrebări legate de faptul că şantierul respectiv ar fi abandonat şi că a dispărut conducta adusă la inaugurare.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/traian-basescu-merge-pe-santierul-gazoductului-iasi-ungheni-11363505
11363505
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.