Suspiciuni de FRAUDARE a unor examene la Universitatea Maritimă Constanţa: Două cadre didactice, duse la audieri

Postat la 19 septembrie 2013 44 afişări

Anchetatorii au descins, joi dimineaţă, la Universitatea Maritimă din Constanţa, unde au loc percheziţii în mai multe birouri, existând suspiciuni privind fraudarea unor examene, afirmă surse judiciare.

Suspiciuni de FRAUDARE a unor examene la Universitatea Maritimă Constanţa: Două cadre didactice, duse la audieri

 UPDATE Două cadre didactice de la Universitatea Maritimă Constanţa, ridicate şi duse la audieri

Două cadre didactice de la Universitatea Maritimă Constanţa au fost ridicate, joi după-amiază, în urma percheziţiilor de la sediul instituţiei şi duse la Parchetul Curţii de Apel Constanţa pentru audieri, procurorii precizând că ancheta vizează patru persoane suspectate de infracţiuni de corupţie.

Unul dintre profesorii ridicaţi de anchetatori este Emilian Costache, în timp ce al doilea a fost scos din sediul instituţiei având faţa acoperită pentru a nu fi recunoscut.

De asemenea, alte cadre didactice sunt audiate de procurori în sediul universităţii, spun surse judiciare.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/suspiciuni-de-fraudare-a-unor-examene-la-universitatea-maritima-constanta-doua-cadre-didactice-duse-la-audieri-11360263
11360263
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.