Preşedintele Iranului vrea să se întâlnească cu Francois Hollande la ONU şi nu exclude o întâlnire cu Barack Obama. Rohani se declară "pregătit" să faciliteze dialogul în Siria

Postat la 20 septembrie 2013 26 afişări

Preşedintele francez Francois Hollande a afirmat joi seară că preşedintele iranian a cerut să îl întâlnească "săptămâna viitoare" în timpul Adunării generale a Naţiunilor Unite, pentru a discuta dosarul sirian.

Preşedintele Iranului vrea să se întâlnească cu Francois Hollande la ONU şi nu exclude o întâlnire cu Barack Obama. Rohani se declară "pregătit" să faciliteze dialogul în Siria

 În avionul către Paris, şeful de stat a anunţat că există "un proiect de întâlnire cu preşedintele iranian, la cererea acestuia din urmă, în timpul Adunării generale a Naţiunilor Unite".

În anturajul lui Francois Hollande, se sugera că o întâlnire între cei doi şefi de stat francez şi iranian ar avea un caracter excepţional, în măsura în care o astfel de reuniune nu a mai avut loc de mai mulţi ani.

Preşedintele iranian nu exclude o întâlnire cu Barack Obama

Noul preşedinte iranian Hassan Rohani nu a exclus joi la postul de televiziune american NBC o întâlnire cu omologul american Barack Obama, atâta timp cât "condiţiile indispensabile" vor fi împlinite, relatează AFP.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/presedintele-iranului-vrea-sa-se-intalneasca-cu-francois-hollande-la-onu-si-nu-exclude-o-intalnire-cu-barack-obama-rohani-se-declara-pregatit-sa-faciliteze-dialogul-in-siria-11363516
11363516
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.