Ministrul francez de Interne, "mai mult decât rezervat" în privinţa intrării României şi Bulgariei în Schengen

Postat la 19 septembrie 2013 47 afişări

Ministrul francez de Interne a declarat, joi, pentru postul de radio France Inter, că deschiderea spaţiului Schengen pentru România şi Bulgaria "nu este pe ordinea de zi", declarându-se "mai mult decât rezervat", în legătură cu această posibilitate.

Ministrul francez de Interne, "mai mult decât rezervat" în privinţa intrării României şi Bulgariei în Schengen

 Întrebat în legătură cu afirmaţia preşedintei Frontului Naţional, care asigură că decizia privind intrarea României şi Bulgariei în Schengen este deja luată, Manuel Valls a declarat: "Marine Le Pen este incompententă".

"În prezent nu există o decizie în privinţa intrării României şi Bulgariei în spaţiul Schengen şi ca ministru de Interne, care participă la Consiliul miniştrilor de Interne din UE, sunt, evident, mai mult decât rezervat în legătură cu deschiderea, astăzi, a acestor frontiere, atât timp cât România şi Bulgaria nu îndeplinesc anumite eforturi", a declarat el.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ministrul-francez-de-interne-mai-mult-decat-rezervat-in-privinta-intrarii-romaniei-si-bulgariei-in-schengen-11357582
11357582
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.