LIVE: ZF REAL ESTATE by Storia.ro - Pariul pe turismul românesc

OMV Petrom numeşte un nou membru provizoriu al Consiliului de Supraveghere după ce Johann Pleininger a renunţat la mandat

Autor: Roxana Rosu Postat la 23 decembrie 2022 276 afişări

OMV Petrom numeşte un nou membru provizoriu al Consiliului de Supraveghere după ce Johann Pleininger a renunţat la mandat

OMV Petrom a numit-o pe Katja Tautscher în funcţia de membru provizoriu al Consiliului de Supraveghere cu efect de la 1 ianuarie 2023 şi până la următoarea Adunare Generală a Acţionarilor, ca urmare a renunţării lui Johann Pleininger la mandatul său.

Johann Pleininger a renunţat şi la poziţia de Vice Preşedinte al Consiliului de Supraveghere, precum şi de membru şi Vice Preşedinte al Comitetului Prezidenţial şi de Nominalizare al OMV Petrom.

Totodată, începând de la 1 ianuarie 2023, Martijn van Koten devine Vice Preşedinte al Consiliului de Supraveghere şi membru şi Vice Preşedinte al Comitetului Prezidenţial şi de Nominalizare al OMV Petrom.

Katja Tautscher este licenţiată în drept (Magister iuris) la Universitatea din Viena, Facultatea de Drept, Viena, Austria.

Ea este membră a Asociaţiei Avocaţilor din Austria din 2001 şi admisă ca avocat în Anglia şi Ţara Galilor din 2005. Între 1996 – 2006 a lucrat în diferite posturi în firme de avocatură prestigioase precum Clifford Chance (Düsseldorf), Allen & Overy (Londra, Marea Britanie), Wolf Theiss (Viena, Austria şi Ljubljana, Slovenia).

Cea mai recentă poziţie a ei a fost cea de Director Juridic şi Ofiţer Conformitate la Borealis AG, Viena, Austria, iar din iunie 2022, Katja Tautscher a devenit SVP Consilier General al OMV Aktiengesellschaft.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
austria,
consiliu,
membru,
omv petrom

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.