Novak Djokovic s-ar fi vaccinat. Campionul sârb s-ar fi răzgândit după cele întâmplate în Australia

Autor: Andreea Tobias Postat la 02 februarie 2022 261 afişări

Novak Djokovic s-ar fi vaccinat. Campionul sârb s-ar fi răzgândit după cele întâmplate în Australia

Novak Djokovic s-ar fi vaccinat. Campionul sârb s-ar fi răzgândit după cele întâmplate în Australia, potrivit biografului său, Daniel Muksch.

Novak Djokovic ar fi fost vaccinat, potrivit biografului său Daniel Muksch, care a declarat acest lucru pentru postul austriac Servus TV, fără să aibă vreo confirmare oficială: „din ce am auzit în mediul lui, cred că s-a vaccinat. Poate că a contribuit finala de la Melbourne. Al 21-lea titlu de Grand Slam al lui Nadal l-a împins, nu există nicio îndoială”.

Campionul sârb, supărat după expulzarea sa din Australia, nu ar dori să facă publică deocamdată această veste. Dar politicile din ce în ce mai stricte privind permisele verzi şi vaccinarea, care se extind şi în Europa, reprezintă un stimulent în plus: Roland Garros se joacă între lunile mai şi iunie, iar Wimbledon în iulie. Dacă vrea să-şi păstreze vie speranţa de a se răzbuna pe rivalul său, Djokovic nu-şi poate permite să le rateze, scrie La Stampa.

Dacă, printre altele, data la care a fost depistat pozitiv pentru a doua oară este fiabilă - Der Spiegel a pus la îndoială certificatul -, perioada de acoperire ar expira între Paris şi Wimbledon.

Potrivit lui Muksch, lui Novak nu i-a plăcut reacţia exagerată a tatălui său, Srdjan, care, în timpul detenţiei sale la Hotelul Parl din Melbourne, a incitat la revoltă.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
djokovic,
vaccinare,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.