Nolan Townsend este noul director general al Pfizer în România

Postat la 19 iunie 2014 336 afişări

Nolan Townsend este noul director general al Pfizer în România

Pfizer România a anunţat numirea lui Nolan Townsend în funcţia de director general, acesta înlocuindu-l pe Gregory Reeder. Reeder a fost numit marketing head, Europe vaccines în cadrul Pfizer.

Înainte de a se alătura companiei Pfizer, Nolan Townsend a lucrat în domeniul invesţiţiilor bancare în cadrul Lehman Brothers din New York, specializându-se în domeniul M&A şi al finanţării companiilor din domeniul farmaceutic.

“Am primit cu entuziasm numirea în funcţia de Country Manager în România deoarece înteleg o mare parte dintre provocările şi oportunităţile cu care piaţa farmaceutică locală se confruntă.Acest lucru combinat cu angajamentul Pfizer de a continua să se concentreze pe asigurarea nevoilor pacienţilor, autorităţilor şi furnizorilor de servicii medicale din România, îmi dă o mare încredere că vom continua parteneriatele şi colaborările încheiate anterior cu partenerii noştri externi.” a declarat Nolan Townsend, director general Pfizer România.

Anterior acestei numiri din România, Nolan a deţinut poziţia de Country Manager Pfizer în Ucraina. În timpul mandatului său în Ucraina, Nolan Townsend a deţinut funcţia de Preşedinte al Comitetului pe Probleme de Sănătate din cadrul Camerei de Comerţ Americane din Ucraina şi cea de Preşedinte al Asociaţiei de Cercetare şi Dezvoltare a Producătorilor din Domeniul Farmaceutic. Nolan Townsend a obţinut MBA-ul în cadrul Harvard Business School şi deţine o diplomă în Economie în cadrul Universităţii din Pennsylvania.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/nolan-townsend-este-noul-director-general-al-pfizer-in-romania-12793714
12793714
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.