Mobilă atipică. Din ce material s-au gândit doi designeri să construiască piese de mobilier

Autor: Ioana Matei Postat la 02 august 2020 304 afişări

Designerii Alexander Groves şi Azusa Murakami de la firma de design Studio Swine au început să colecteze deşeuri din plastic în Sussexul de Est în urmă cu câţiva ani.

Mobilă atipică. Din ce material s-au gândit doi designeri să construiască piese de mobilier

Acum, îşi topesc colecţia, iar apoi transformă materialul rezultat în scaune şi alte obiecte utile în casă, potrivit unui articol din Financial Times. Întregul proces se desfăşoară cât timp cuplul se află în continuare pe o barcă. Designul lor nu este destinat producţiei de masă, iar obiectele de mobilier pot fi văzute în muzee, cu scopul de a creşte gradul de conştientizare referitoare la folosirea plasticului. Iniţiativa se numeşte „Sea Chair” (Scaunul din ocean).

foto: Twitter

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.