Minune a infrastructurii: 2011 ne aduce autostrada de 20 de km Cernavoda-Medgidia, cu o banda pe sens

Postat la 12 iulie 2010 20 afişări

Dupa modelul deja brevetat in vara lui 2006, in sezonul estival 2011 va fi inaugurat un tronson de autostrada cu o singura banda pe sens. E vorba de portiunea cuprinsa intre Cernavoda si Medgidia, ultimii 51 km ramasi de construit pentru ca Autostrada Soarelui sa faca legatura intre Bucuresti si litoral.

"Chiar daca pe ultima portiune la care se lucreaza acuma Cernavoda - Medgidia, Medgidia - Constanta si centura ocolitoare a Constantei data de finalizare a acestei portiuni este la sfarsitul anului 2011, noi am discutat cu constructorii ca in iunie 2011 sa se circule macar pe o banda si dupa aceea sa se finalizeze spre sfarsitul anului", a declarat ministrul Transporturilor, Radu Berceanu.

De fapt, sectorul de autostrada ar fi trebuit sa fie gata, integral, inainte de inceperea sezonului estival 2011, insa au aparut probleme cu constructorii. "Este vorba de reaua-vointa a unor constructori, si aici ma refer la compania franceza Colas. Sper ca acum au inteles ca nu se poate si trebuie sa se apuce de treaba", a declarat Adrian Ionescu, directorul Directiei infrastructura rutiera si concesiuni din Ministerul Transporturilor.

Cititi mai multe pe www.gandul.info.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/minune-a-infrastructurii-2011-ne-aduce-autostrada-de-20-de-km-cernavoda-medgidia-cu-o-banda-pe-sens-6539884
6539884
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.