Ministrul Constantin Niţă, audiat la DNA în dosarul "Mită la Hidroelectrica"

Postat la 07 noiembrie 2013 39 afişări

Ministrul delegat pentru Energie, Constantin Niţă, a venit, joi dimineaţă, la DNA, pentru a fi audiat în dosarul "Mită la Hidroelectrica", legat de negocierea unui contract pentru vânzarea de energie ieftină în valoare de peste 260 de milioane de euro.

Ministrul Constantin Niţă, audiat la DNA în dosarul "Mită la Hidroelectrica"

 Niţă nu a făcut declaraţii la intrare, surse judiciare precizând, pentru MEDIAFAX, că el a fost citat în calitate de martor.

În acelaşi dosar, la DNA au fost audiaţi miercuri, tot ca martori, fostul şef al Serviciului Român de Informaţii Virgil Măgureanu şi fiul fostului şef al Direcţiei Generale de Informaţii şi Protecţiei Internă (DGIPI) din Ministerul Afacerilor Interne Virgil Ardelean, Alin.

Surse judiciare au precizat, pentru MEDIAFAX, că Măgureanu ar fi cel care l-a recomandat lui Niţă pe Ioan Mihăilă, arestat în dosar.

Potrivit aceloraşi surse, Alin Ardelean ar fi asociat al omului de afaceri Rareş Criste - administrator al firmei pentru care, potrivit procurorilor anticorupţie, se negocia cumpărarea de energie ieftină de la Hidroelectrica.

Cititi mai multe pe www.medaifax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ministrul-constantin-nita-audiat-la-dna-in-dosarul-mita-la-hidroelectrica-11638546
11638546
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.