A patra grevă generală din acest an în Grecia

Postat la 06 noiembrie 2013 40 afişări

Grecia se confruntă, miercuri, cu o nouă grevă generală de 24 de ore împotriva măsurilor de austeritate impuse de creditorii săi internaţionali.

A patra grevă generală din acest an în Grecia

 Această mobilizare a sindicatelor din privat (GSEE) şi din sistemul public (Adedy) este cea de-a patra grevă generală de la începutul anului şi a afectat în principal, în cursul dimineţii, legăturile maritime dintre Grecia continentală şi insule, marinarii diferitelor companii din sector fiind majoritatea în grevă.

Oprirea activităţii timp de trei ore la începutul şi la sfârşitul zilei este prevăzută în cazul autobuzelor şi troleibuzelor din capitală. în timp ce locul turistic cel mai vizitat din ţară, Acropola, din centrul vechi al capitalei, ar urma să se închidă cu două ore mai devreme decât în mod obişnuit, în cursul dimineţii.

Ambuteiaje enorme s-au format dimineaţă la Atena din cauza funcţionării parţiale a transporturilor publice.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/a-patra-greva-generala-din-acest-an-in-grecia-11631546
11631546
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.