Informare meteo de ploi, lapoviţă şi ninsori, începând de mâine dimineaţă. Ce zone vor fi afectate

Postat la 05 noiembrie 2013 154 afişări

În majoritatea regiunilor ţării va ploua, urmând să se înregistreze, izolat, până la 35 de litri pe metru pătrat, iar la munte vor fi lapoviţă, ninsori şi rafele de vânt de peste 80 de kilometri pe oră, potrivit unei informări emise de ANM pentru intervalul miercuri, ora 10.00 - joi, ora 10.00.

Informare meteo de ploi, lapoviţă şi ninsori, începând de mâine dimineaţă. Ce zone vor fi afectate

 Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) precizează că, în intervalul menţionat, va ploua temporar în cursul zilei de marţi, în special în sud-vestul, centrul şi nordul ţării, iar spre seară şi noaptea, cu precădere în est, sud-est şi în zona montană.

Cantităţile de apă vor depăşi local 15-20 de litri pe metru pătrat şi izolat 30-35 de litri pe metru pătrat, potrivit sursei citate.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/informare-meteo-de-ploi-lapovita-si-ninsori-incepand-de-maine-dimineata-ce-zone-vor-fi-afectate-11624780
11624780
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.