Un centru de afaceri va fi construit la Craiova. Investiţia este de aproximativ 5 milioane de lei

Postat la 06 noiembrie 2013 37 afişări

Un centru de afaceri cu o suprafaţă utilă de peste o mie de metri pătraţi, unde vor fi amenajate birouri pentru zece firme, va fi construit la Craiova, valoarea proiectului fiind de aproximativ cinci milioane de lei, bani de la UE, dar şi de la bugetul local, a anunţat primarul Lia Olguţa Vasilescu.

Un centru de afaceri va fi construit la Craiova. Investiţia este de aproximativ 5 milioane de lei

 Primarul Craiovei, Lia-Olguţa Vasilescu, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că a semnat contractul pentru construirea unui centru de afaceri -Business Center Sud Craiova -, care va deservi zece firme.

Proiectul este finanţat din fonduri europene, dar şi cu bani de la bugetul de stat şi cel local.

"Am semnat contractul pentru Business Center Sud Craiova în această săptămână. Obiectivul general al proiectului este îmbunătăţirea infrastructurii şi sistemului de îmbunătăţire a afacerilor la nivelul zonei metropolitane Craiova cu spaţii de birouri adecvate din punct de vedere al amplasării dimensiunilor şi echipării unde firmele mici din Craiova să-şi poată desfăşura activitatea într-un mediu profesionist", a spus Lia Olguţa Vasilescu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/un-centru-de-afaceri-va-fi-construit-la-craiova-investitia-este-de-aproximativ-5-milioane-de-lei-11634451
11634451
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.