Băsescu: Se trece la crearea de taxe noi, care să hrănească sistemul bugetar, e greşit. Nu mărirea taxelor este soluţia

Postat la 06 noiembrie 2013 37 afişări

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, miercuri, la cea de a XXI-a ediţie a Topului Naţional al Firmelor Private din România, că Se trece din nou la inventarea de taxe, de impozite care să aducă bani la bugetul de stat pentru a hrăni aparatul bugetar, ceea ce este greşit.

Băsescu: Se trece la crearea de taxe noi, care să hrănească sistemul bugetar, e greşit. Nu mărirea taxelor este soluţia

 Declaraţiile preşedintelui:

    În România ne-am obişnuit să privim către marii investitori, ei fiind cei care ar trebui să relanseze economia. Sursa garantată a creşterii economice poate fi întreprinzătorul autohton.

    Dacă vrem să avem o garanţie a creşterii economice, ea trebuie îndreptată ca speranţă şi ca sprijin către investitorul autohton. Nu ai nevoie de o multinaţională ca să dezvolţi producţia alimentară, bazele de tratament, să faci pârtii de schi, să dezvolţi multe alte activităţi utile.

    IMM-urile sunt cele către care trebuie să se îndrepte acţiunea politică de a le crea mediu favorabil pentru dezvoltare.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/basescu-se-trece-la-crearea-de-taxe-noi-care-sa-hraneasca-sistemul-bugetar-e-gresit-nu-marirea-taxelor-este-solutia-11631434
11631434
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.