Hotel Epoque deschide un centru de evenimente în urma unei investiţii de 500.000 euro

Autor: Ioana Matei Postat la 06 noiembrie 2013 160 afişări

Hotel Epoque anunta deschiderea propriului centru de conferinte si evenimente, Epoque Events Gallery. Rezultatul unei investitii de 500 000 euro, Epoque Events Gallery include o sala de conferinte dotata cu facilitati si tehnologii moderne si un Wine&Cigar Club destinat relaxarii after-work si organizarii de evenimente private.

Hotel Epoque deschide un centru de evenimente în urma unei investiţii de 500.000 euro

Sala de conferinte are o suprafata de 130 mp si o capacitate de 40-180 persoane, in functie de formatul de eveniment ales: Cocktail, Teatru, Cabaret, Classroom, U-shape, Board sau Festiv. The Wine&Cigar Club are o suprafata de 100 mp si o capacitate de pana la 80 persoane. Conceput in stil British lounge, The Wine&Cigar Club este destinat relaxarii dupa birou, intalnirilor de afaceri informale si organizarii de evenimente private.

“Suntem foarte increzatori in performantele Events Gallery si estimam ca in anul 2014 veniturile provenite din centrul de evenimente vor reprezenta aproximativ 20% din totalul veniturilor Epoque», a declarat Diana Popescu, Owner & CEO Epoque.

Hotel Epoque este un boutique hotel de cinci stele ce se adreseaza calatorilor de business si de leisure cu standarde ridicate de calatorie, potrivit reprezentanţilor hotelului. Acesta ofera vizitatorilor  45 apartamente, un restaurant de gastronomie franceza, wintergarden si spa.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/hotel-epoque-deschide-un-centru-de-evenimente-in-urma-unei-investitii-de-500-000-euro-11633125
11633125
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.