Fostul şef al ADS, Dan Mogoş, la ieşirea de la DNA: Am fost reprogramat

Postat la 05 noiembrie 2013 67 afişări

Fostul preşedinte al Agenţiei Domeniilor Statului (ADS), Dan Mogoş, a declarat, marţi, după ce a stat aproximativ 20 de minute în sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), că a fost "reprogramat", urmând să se prezinte într-o altă zi în faţa anchetatorilor.

Fostul şef al ADS, Dan Mogoş, la ieşirea de la DNA: Am fost reprogramat

 Dan Mogoş a fost citat în dosarul în care opt persoane, printre care doi şefi din ADS şi preşedintele Agrostar, sunt urmărite penal pentru fapte de corupţie.

Şeful Direcţiei strategie, managementul datelor şi activităţilor din ADS, Vincenţiu Relu Lucian Cuc, preşedintele Agrostar, Ştefan Niculae, şi alte şase persoane, între care o alta cu funcţie de conducere din ADS, sunt urmărite penal pentru fapte de corupţie.

Potrivit DNA, directorul Cuc este urmărit penal pentru instigare la abuz în serviciu în formă continuată, iar Ştefan Niculae, pentru asociere în vederea săvârşirii unei infracţiuni de şantaj.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/fostul-sef-al-ads-dan-mogos-la-iesirea-de-la-dna-am-fost-reprogramat-11626190
11626190
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.