Udrea îi doreşte lui Băsescu să rămână puternic, energic, "cum e acum" şi să-şi atingă obiectivele

Postat la 04 noiembrie 2013 44 afişări

Deputatul PDL Elena Udrea îi urează preşedintelui Traian Băsescu, de ziua sa de naştere, să îşi atingă anul viitor obiectivele politice, respectiv să facă un mare partid de centru-dreapta şi să "lase" la Cotroceni un şef de stat care să continue ce a început el.

Udrea îi doreşte lui Băsescu să rămână puternic, energic, "cum e acum" şi să-şi atingă obiectivele

 Întrebată de jurnalişti ce îi urează preşedintelui Traian Băsescu la împlinirea a 62 de ani, Udrea a răspuns: "Îi doresc să poată anul viitor să îşi atingă obiectivele pe care le mai are politice, un mare partid de centru-dreapta în România şi să lase la Cotroceni un preşedinte care să continue ce a început. Îi doresc să rămână puternic, energic, aşa cum e acum", a spus Udrea.

Ea a arătat că îi urează actualului preşedinte să aibă puterea să termine reformele pe care le-a început.

"Uitaţi, e mai tenace, mai vivace, mai energic şi mai mobilizat acum decât mulţi politicieni de 30-40 de ani. La 62 de ani, Ion Iliescu începea primul mandat. Traian Băsescu face 62 azi şi încheie practic 10 ani în fruntea ţării", a spus Udrea.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/udrea-ii-doreste-lui-basescu-sa-ramana-puternic-energic-cum-e-acum-si-sa-si-atinga-obiectivele-11619773
11619773
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.