Director din Hidroelectrica, ACUZAT de ANI de conflict de interese penal şi corupţie

Postat la 04 noiembrie 2013 33 afişări

Constantin Metehoiu, director la Hidroelectrica, este acuzat de ANI de conflict de interese penal şi săvârşirea infracţiunii asimilate celei de corupţie, după ce ar fi încheiat 17 contracte de achiziţii publice şi două de achiziţii directe cu trei firme la care era asociat şi administrator.

Director din Hidroelectrica, ACUZAT de ANI de conflict de interese penal şi corupţie

 Agenţia Naţională de Integritate (ANI) a constatat existenţa conflictului de interese de natură penală, precum şi sâvârşirea infracţiunii asimilate infracţiunilor de corupţie în cazul lui Metehoiu Constantin, director în cadrul S.C. Hidroelectrica SA - Sucursala Hidrocentrale Curtea de Argeş, întrucât, în perioada 5 iunie 2008 - 8 februarie 2012, SC Hidroelectrica SA - Bucureşti, prin Sucursala Hidrocentrale Curtea de Argeş, a încheiat 17 contracte de achiziţie publică şi două achiziţii directe (în valoare de 2.830.146,23 lei, aproximativ 673.844 de euro) cu trei societăţi comerciale la care era asociat şi administrator, se arată într-un comunicat remis MEDIAFAX, luni, de ANI.

"Dintre acestea, 13 contracte şi două achiziţii directe, împreună cu documentaţia aferentă, au fost semnate şi aprobate de către persoana evaluată, în calitate de director al sucursalei Hidrocentrale Curtea de Argeş", precizează sursa citată.

Cititi mai multe pe www,mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/director-din-hidroelectrica-acuzat-de-ani-de-conflict-de-interese-penal-si-coruptie-11619666
11619666
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.